Kalkun, Belek

Anmeldelser af Alva Donna Exclusive Hotel & Spa

Bogazkent Mah. Mimar Sinan Cad. No:5 Belek, Kalkun Hotel
Fremragende
1 tilbud fra 3162 DKK Se værelser
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Se værelser —

Alva Donna Exclusive Hotel & Spa gæsteverificerede anmeldelser

Total 46 anmeldelser

avatar
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

God dag! Vi er på vores anden dag i dette hotel, og jeg har besluttet at dele vores første indtryk. Da min vurdering er baseret på min personlige oplevelse, vil jeg gerne starte med at sige, at jeg ikke har været på ferie i tyrkiske hoteller i de sidste 20 år. Generelt er konceptet med tyrkisk all inclusive ikke lige mig, og når jeg havde mulighed for at rejse på ferie til Europa, foretrak jeg at holde ferie der. Vi har også lejet en lejlighed i Tyrkiet to gange (i 2021 og 2023). Nu til vores ophold. Vi er afsted med vores to børn på 12 og 1 år i et familieværelse. Vi ankom med et natfly og var allerede på hotellet kl. 7:30 om morgenen. Vi gik til morgenmad, og efterfølgende blev vi straks indkvarteret uden ekstra omkostninger. Værelset, de gav os, var ikke det bedste, men heller ikke dårligt. Fra balkonen kan vi se poolen i nabokomplekset og tagene på tekniske bygninger. Der er en summelyd fra disse bygninger, så om natten lukker vi altid balkondøren. Værelset er rent og uden tegn på forældelse. Det ene værelse er meget lille, og du støder direkte ind i det, når du kommer ind, der er to senge der. Med andre ord er det et værelse, hvor man kun kan sove. Det andet værelse er større. Der er alt, hvad der er nødvendigt på værelset, inklusive en strandtaske, hvilket er dejligt. Maden er velsmagende, frisk og varieret. Der er rød fisk til morgenmad (ikke laks, noget lignende rødfisk). Kaffen er god, hvilket er vigtigt for mig. Der er også gulerods- og appelsinjuice. Vi gik ikke til frokost i går eller i dag, da vi spiste snacks i den tyrkiske køkkenbar kl. 12. Maden er også meget lækker der. Til aftensmad er der meget forskellige retter, som man ikke kan smage alt. Vi drikker alkohol (jeg, mere symbolsk) af det, de serverer, vi kontrollerer ikke flasker og etiketter. Lokal bailey's er ikke anderledes end den sædvanlige. Rom og whisky er også normale ifølge min mand. Jeg vil gerne fremhæve noget omkring desserterne. Nogen skrev, at der kun er muffins på Starbucks. Nej, der er mange fantastiske kager! Jeg blev bogstaveligt talt helt øjnene i dag. Jeg har vedhæftet en video. Havet er rent, stranden er god, der er små sten ved indgangen, men det er ikke kritisk. Vandet er for koldt til mig, jeg dykkede en gang og løb straks op. Men jeg fryser meget let, og mange mennesker svømmer længe, herunder små børn. Vandet i swimmingpoolerne er varmt om dagen, men kl. 8 om morgenen var det køligt. Jeg var skuffet i starten, men det var unødvendigt. Poolene har sjove rutsjebaner, jeg nød selv at prøve dem, og især vores teenager nød dem. Der er underholdning, men den er ikke påtrængende. I dag forbereder de hovedscenen, så der vil sandsynligvis være en eller anden optræden der i aften. Publikum er pæne, og der er faktisk mange gæster uden børn. Vi har ikke mødt nogen dårligt opdragede landsfolk (og heller ikke tilsvarende udlændinge). Generelt har jeg positive indtryk indtil videre, og jeg ser ikke nogen kritiske ulemper!

avatar

Er alt gratis på Starbucks?

avatar

Ja!

Vis alle svar i en tråd (1)
avatar

Har poolopvarmningen været slukket?

avatar

Jeg tror, de tænder op for varmen om morgenen, og det tager lidt tid for vandet at blive varmt. Vi ankom tidligt om morgenen, og vandet føltes ret køligt. Men så gik vi ud på dagen, og vandet var virkelig behageligt varmt! Det er meget behageligt at være i poolen, varmen.

Vis alle svar i en tråd (1)
Vis svar (2)
avatar
photo
photo

I dag åbnede molen. Der er en bar på den med bløde madrasser. Aftenshows er nu på den store scene ved stranden (tidligere blev de afholdt på Bella Bar ved poolen). Vandtemperaturen i havet er 21 grader. Lufttemperaturen om aftenen er 19 grader. Nogle varmer sig op, men vi er i T-shirts. Baren ved den store scene er blevet opdateret. Døgnåben alkohol kun her nu. På Cinna Bar kun indtil midnat.

avatar
photo
photo
photo

Hvad angår de nødvendige ting på værelserne. Hvad angår badekåberne: de bragte straks en til mænd og en til kvinder. Jeg bad om en til mit 11-årige barn, og de bragte en inden for 10 minutter. Mænds badekåbe er str. 58. Jeg viser på billedet. Fantastisk service! Vi blev indkvarteret i Deluxe-afdelingen, hvor standarden er en sofa på 140 cm i bredden, som ikke kan foldes ud. Mit barn er 150 cm. Inden for en halv time bragte de en ekstra seng gratis efter at have henvendt mig til guest relations. Mange tak! Værelset er fantastisk! Vi nyder aftensmaden. Alt er meget lækkert.

avatar

Godt hotel, Gud velsignet, ingen maveinfektion fra poolen, altid nok mad uden at stå i kø, hvis nogen står i kø, betyder det ikke noget for dem, hvis jeg ikke vil stå i kø, vil jeg ikke sulte, tager jeg et andet produkt, hvor der ikke er kø! Hvorfor lede efter ulemper på hotellet før selve turen!? Den, der leder, vil altid finde! Godt hotel med fantastisk service) Hvis du ikke kan lide hotellet, er der altid Sochi og Anapa) der vil der helt sikkert ikke være problemer 😂😂😂😂😂😂

avatar

God dag, hvis nogen flyver hertil, kan denne anmeldelse være nyttig. Vi checkede ind i dag. Turen til hotellet med gruppetransport tog ikke mere end en time. Vi ankom kl. 10, blev indkvarteret allerede kl. 11, jeg bad om tidlig indtjekning, om muligt. Vi blev indkvarteret i en deluxe bygning. Den er adskilt fra hovedbygningen af en kæmpe bunke trapper og gange, ikke velgennemtænkt. Du skal gå direkte til den med anstrengelse) hvis du ikke vil det sådan, kan du bede om at blive indkvarteret i hovedbygningen, men der er lidt støjende på grund af alle aktiviteterne. Til gengæld er vores sted stille, værelserne er nyrenoverede. Dog er lydisoleringen mellem værelserne meget svag. Mad og alkohol er normale (der er fisk, har endnu ikke fundet skaldyr). Poolene er varme, havet er køligt, men acceptabelt, hvis du vil, der er store vandmænd i det. Der er masser af underholdning for børnene. Personalet gør deres bedste for at være så hjælpsomme som muligt og ringer til værelset for at informere om enhver anmodning. Generelt set blev jeg mere skuffet end imponeret over mit første indtryk. En eller anden mærkelig procedure med at tage håndklæder et sted og bytte dem til kort(ikke længere i mange femstjernede hoteller), absolut mangel på ledige liggestole ved poolen om dagen, gammel musik skriger ud af højttalerne ved poolen (som Doctor Alban)... Alt er på en eller anden måde rettet mod "masseforbrugeren", uden stil. Forbrugerne, forresten, er russere, polakker, tjekkere, tyskere. Hvis man sammenligner hotellet med f.eks. Lara Barut eller endda Nirvana Cosmo, er dette hotel meget svagere. Men også billigere. Vejret er behageligt for dem, der ikke kan lide den udmattende varme. En svag forfriskende vind om dagen, men alle bader. Vi vil se om aftenen. Vi vil fortsætte med at undersøge. Jeg skriver ikke for at være kritisk, hotellet er ganske udmærket i sig selv, og vi vil have en fremragende ferie, men måske er der nogen, der forventer noget unikt fra det:) en ting er klar - i højsæsonen vil der være rigtig mange mennesker per kvadratmeter her...

avatar

Jeg er helt enig med dig og støtter dig Vi er lige kommet tilbage derfra 3 dage var mere end nok Jeg klager heller ikke, men airconditionen fungerede ikke, og det var forfærdeligt 😧 For et hotel af denne standard

avatar

Airconditionerne er tændt fra 1. april, men nætterne er stadig ret kølige. Hvis vinduerne åbnes, er det slet ikke varmt at sove.

avatar

At sove ja, men at spise på en restaurant uden aircondition er frygteligt for mig. Du sidder og sveder, og dit blodtryk stiger. Jeg fandt ud af det med den 1. april allerede på hotellet. Det er første gang, sådan noget er sket i mit liv. 😂 Ingen havde sagt eller annonceret noget om det. Desværre.

Vis alle svar i en tråd (1)
Vis alle svar i en tråd (1)
Vis svar (1)
avatar

I går aften landede vi fra Saint Petersborg - flyet blev forsinket i 2 timer og vi fløj kl 5:30. Der blev ikke serveret mad på flyet. Vi blev kørt til hotellet kl. 22. Vi blev hurtigt indkvarteret og uden at vente på vores bagage, løb vi for at spise på Panorama Restauranten. Indtil videre er jeg skuffet - kaffen er ikke god, kagen, salaterne og pålægget er gamelt og udvalget er meget lille. Vi bad selv om vin 🍷, de bragte os rosé og rød - jeg kunne personligt ikke lide det! Men man kan stadig vælge mellem suppe (2 slags), ris, grød, kylling, stuvet oksekød, kalkun, frugt. Isen er god osv. Vi gik en tur rundt på området - det er virkelig smukt! Men hvis man sammenligner med Akka Alinda Hotel 5, så kunne vi bedre lide det der. Det har et mindre område, men det er fedt! Og på Zeynep Hotel var det også fantastisk! Jeg håber, at dette er vores første indtryk - det bliver bedre fremover! På værelset er der en kedel, badekåber, tøfler, shampoo, balsam, shower cap. Men der er ingen tandpasta og tandbørste - måske skal vi bede om det!?

avatar

Alena, middagen på hotellet er indtil kl. 21:00, du var her omkring kl. 23:00 - det er en sen aftensmad, og det er fremragende, at der er mulighed for sen aftensmad her, endda efter midnat, ud af det udvalg, du nævnte !!!

avatar

Vi er lige nu til morgenmad - det er bare SUPER!!! Der er meget, meget mad - man kan ikke prøve det hele. Alt er meget lækkert!!! Og SMUKT!

Vis alle svar i en tråd (1)
avatar

Alena, hvilket nummer har du valgt? Hvad synes du?

avatar
photo

Nummer givet sådan.

Vis alle svar i en tråd (1)
avatar

I dag bad vi om et barberingssæt, tandbørster og tandpasta for at supplere minibaren med chips og chokolade - alt blev leveret uden problemer, samt vatrondeller og vatpinde. Hotellet har en øko-koncept, hvor forbrugsstoffer leveres efter anmodning.

avatar

Skummer du også til barbering, hvis du spørger? Det optager meget plads))

avatar
photo

Her er lige blevet bragt.

Vis alle svar i en tråd (1)
Vis alle svar i en tråd (1)
Vis svar (3)
avatar
photo
photo

Vi er på hotellet i Belek! Det er varmt i hovedrestauranten, men der er en anden sal, hvor det er normalt, og om aftenen er der køligt! Alkoholen er fremragende! Cocktails i Tyrkiet er fantastiske! Min mand drikker flaskeøl og roser det! Poolen er varm, opvarmningen virker, og to zoner i vandlandet er åbne! Jeg anbefaler hotellet! På billedet er min mands frokost, og jeg vil ikke lade ham slippe for de tyrkiske retter her! Til middag er der oksekød og kalkun med rigtig mos! Fra personlig erfaring gik vi til gæsteservice og de sagde, at der ikke var liggestole og parasoller! Problemet blev løst på 5 minutter!!! Pigerne er fantastiske, de kan virkelig flytte bjerge!

avatar

Jeg vil skrive min anmeldelse. Vi ankom til hotellet den 26. februar og havde nogle ønsker til værelset, som jeg havde skrevet på forhånd. Ved indgangen blev vi mødt af en bærer, der tog vores bagage. Værelset blev tildelt inden for tre minutter, vi behøvede ikke at vente overhovedet. Vi blev ført til værelset og fik hjælp til at bære vores ting! På sengen lå der sorte strandtasker med Alva Donna-logoet og en hørkåbe! Baren blev fyldt op dagligt! Hver dag blev der skiftet tøfler, håndklæder og toiletartikler! Sengetøjet blev skiftet hver tredje dag, og rengøringen var af god kvalitet! Værelset blev tildelt i overensstemmelse med vores ønsker! På restauranten var der konstant tjenere ved bordene. Da jeg selv rejste mig for at hente vand, skyndte de sig hen til mig, de nåede knap nok at tage tallerkenen væk, og de spurgte, om de kunne rydde, de bragte drikkevarerne næsten uden at vi behøvede at gå.

avatar

Se, du ser, man kan ikke altid forvente mirakler)) Vi havde uheld. Vi ventede stadig ikke på Holstejndugen på vores besøg, men lykken er ikke afhængig af den) vi var der fra den 12. marts. Denne gang bad vi også om endnu en taske, fordi en ikke var nok til os (vi var 4 personer), men de sagde igen, at der ikke var flere tasker)) vi bad om en almindelig en, den sorte 😂

avatar

Jeg vil sige, at vi ikke kun fik én gave) heldet var med os! Men hotellet efterlod de bedste indtryk, det var det eneste sted, hvor servicen var i top!

Vis alle svar i en tråd (1)
Vis svar (1)
avatar

Vi er her lige nu, maden er fremragende, hotellet er fyldt. Servicen er også god. Personligt kan jeg ikke lide følgende: 1. Madrasserne på værelset er for bløde. 2. Der er ingen badekåber i stor størrelse. 3. Airconditionen virker kun på varme, ikke på køl. Hele hotellet er for varmt for mig, det er ulideligt. Man kan besvime i hovedrestauranten - det er umuligt at spise der - alle er røde og svedige, uff. Jeg er nødt til at sidde langt fra udgangen og bære dertil - og hvis man drikker, kan man virkelig dø. Jeg synes det er en skam at spare på airconditionen i et sådant hotel. 😨

avatar

Hvorfor er der sådan et problem med aircondition? Har du ikke specificeret det? Varmen er døden for mig 😅

avatar

De har stadig vintersæson, fra 1. april vil airconditionerne være i drift.

avatar

Vil airconditionerne blive tændt, mens poolopvarmningen bliver slukket?

avatar

Poolene var åbne indtil midten af april sidste år - det er sikkert. Vi var der i begyndelsen af april sidste år, airconditionanlæggene virkede ikke. Vi havde et værelse på øverste etage, der føltes varmt fra taget, og der var kvælende hedt på værelset. Vi åbnede altandøren om natten, men blev vækket kl. 6 om morgenen af lyden fra moskeen....

Vis alle svar i en tråd (1)
Vis alle svar i en tråd (1)
Vis alle svar i en tråd (1)
avatar

Her er døden også for mig Tyrkiet er ikke Egypten alligevel, fugtigheden er forfærdelig Vinterkonceptet fungerer ikke De tænder dem kun fra den 1. april, sagde de på receptionen Jeg bad om at få en ventilator, men de sagde, at de ikke havde nogen Sådan noget rod generelt

Vis alle svar i en tråd (2)
avatar

Jeg er stor nok, badekåber blev for mig) Jeg synes, at det er forfærdeligt uhøfligt at lede efter ulemper på dette hotel! Hotellet er fantastisk, servicen er fremragende! Hvad kan der ikke lide der? Badekåber? Det er virkelig latterligt!

avatar

Store størrelser- hvad betyder det? I de fleste hoteller er badekåber altid i one-size-fits-all størrelse, cirka fra 44 til 54 passer helt sikkert.

avatar

Her er de på hotellet fra s til 3 stjerner )

Vis alle svar i en tråd (1)
avatar

Selv 54 blev ikke fundet....desværre.

avatar

Har du ringet til gæstreceptionen? 🙂 På hotellet går sådanne sunde fyre rundt i morgenkåber. Vi havde tre morgenkåber hængende på vores værelse, den ene var virkelig stor, jeg så størrelsen XXXL, de to andre var XL.

avatar

Selvfølgelig ringede jeg. Tror du, jeg sprang til konklusioner og skrev det for at fornærme hotellet?! 😂😂😂 Nej, selvfølgelig ikke. De ringede og tilbød forskellige ting. Men det passede ikke.

Vis alle svar i en tråd (1)
Vis alle svar i en tråd (1)
Vis alle svar i en tråd (2)
avatar

Vi har ikke set nogen røde og svedige endnu :)

avatar

Vi er også her lige nu, og har heller ikke set nogen røde og svedige 😂

Vis alle svar i en tråd (1)
avatar

Nå, det afhænger af, for mig var det meget varmt, vi udtrykker alle vores mening her, ikke sandt? For et hotel af denne standard er det ikke acceptabelt, og hvis temperaturen udenfor er over 25 grader, skal airconditionen tændes.

Vis alle svar i en tråd (2)
Vis svar (4)
avatar

Vi checkede ind på hotellet i dag. Fik et værelse med udsigt til poolen, opgraderet som faste gæster. Diskoteket kan høres tydeligt, selv med altanen lukket. Vejret i dag er overskyet. Cirka 20 grader. Solen opvarmer til 30 grader. Dejligt vejr. Det er behageligt at gå rundt i T-shirts om dagen. Vi venter på det varmere vejr, som vejrudsigten lover, og varmer os indvendigt med alkohol i cinnabarren. Vi fik skænket rosé champagne til middagen, selvom den ikke er en del af vinterkonceptet. Alt er stadig som før. Der er forskellige toiletartikler på værelset. Personalet er imødekommende og opfylder alle ønsker uden problemer. Der er velkomstfrugter, baklava, nødder, en flaske rødvin og Red Label i værelset. Poolene er opvarmede. Det er vores anden gang her, og anden gang jeg har fravalgt deluxe-afdelingen. Jeg bryder mig ikke om al den afstand. Men jeg har lagt mærke til, at der er folk, der går der. Jeg kan sige, at hotellet ikke har skuffet efter navneskiftet. Maden er velsmagende, alkoholen skal man vælge omhyggeligt. Rosé champagne er lidt svag, vinen er sådan okay. Min mand kunne lide øllet. Cuba Libre virker også okay. Folk bader i havet, liggestolene på stranden er sat op, alt er godt.

avatar

Og hvad med cocktails? Er der et stort udvalg?

avatar

Det ser sådan ud. Men jeg er ikke fan af cocktails, undtagen Aperol. De hældte Aperol, ikke den værste, men heller ikke wow.

Vis alle svar i en tråd (1)
Vis svar (1)
avatar
photo
photo
photo
photo
photo

Kun positive indtryk er tilbage om vores ophold på dette hotel! Samlet set er vi tilfredse med alt.

avatar
photo
photo
photo
photo
photo
photo

God aften! Vi er lige nu på hotellet) Alt er fantastisk! Selv med navneskiftet, har holdningen over for gæsterne ikke ændret sig) mange ting er blevet bedre! Maden er fantastisk, importerede alkoholvarer er gode, og der er fremragende champagne i barerne) Som faste gæster har de dekoreret vores værelse og bragt en hørstrandtaske) Rengøringen er god, de skifter sengetøj dagligt, og der er 2 store håndklæder og 2 små til hver person) Der er shows om aftenen i lobbyen. Om dagen spiller folk dart, skyder med bue, spiller fodbold osv. Vejret er skønt! Der er 21 grader på gaden om dagen, og poolen med vandrutsjebaner har 29 grader! Vores foretrukne hotel skuffer ikke!

avatar
photo
photo
photo
photo

Alt er virkelig godt, servicen er på et højt niveau, selvom det er vinter lige nu, er den opvarmede indendørs pool dejlig varm, og der er også en opvarmet udendørs pool med vandrutsjebaner. Der er gode aften-shows og en natklub. Maden er meget varieret og velsmagende, og alkoholen er også god. Der er mange aktiviteter om morgenen/dagen som dart, bueskydning, skydning, fodbold, volleyball, tennisbaner osv. Vores barn kan lide børneklubben, hvor de laver håndarbejde, ser film, og min søn har endda vundet et par præmier 🏅 Der er også et aftenprogram for børnene. Værelset bliver altid fyldt op, især når der er mange af os. Jeg kom med min familie, og alt var perfekt! 👍 Jeg overvejer allerede at komme tilbage, måske i oktober, når der er færre mennesker og mere plads til, at mit barn kan løbe rundt uden at blive væk.

avatar

Hvordan blev du fejret på din fødselsdag, og hvor spiste I? Hej

avatar

Alt blev bragt til vores værelse, og så tændte vi selv et stearinlys og en bengalsk ild i mørket, derefter gik vi til al a la carte-restauranten, som var hvid, det lignede italiensk, hvor vi også blev fejret, sang og fik en lille lysende kagebid. Derefter i salen, hvor aftenens shows blev afholdt, efter showet var der dans, min mand bad DJ'en om at spille "Tillykke med fødselsdagen" for mig + de lavede en lækker cocktail til mig og ønskede mig også tillykke, og så gik vi videre til natklubben og betalte med rubler, da vi havde efterladt dollars på værelset, DJ'en spillede russiske sange for os. 🙈 Vi besøgte alle a la carte-restauranterne 🙈 og valgte hovedsageligt dem i hvidt til fødselsdagen. Da vores buffet var i a la carte-stil i 3 dage af en eller anden grund, valgte vi, hvor vi ville spise til morgenmad, frokost og middag, men ærligt talt, da de flyttede buffeten ovenpå, kunne vi bedre lide det der, vi spiste også frokost udenfor om dagen, fordi det var varmt i ☀️.

Vis alle svar i en tråd (1)
Vis svar (1)
avatar

Det var i november, værelserne var gamle og slidte, køleskabet blev stoppet med puder for at dæmpe støjen, døren til værelset lukkede næsten med et brag, der var problemer, selvfølgelig kunne man ringe, gå, bede om hjælp, men man ønskede ikke at spilde tiden på det, der var kun 7 dage. Godt deluxe værelse, de andre var meget trætte, hvis vi skulle afsted igen, ville det kun være i deluxe-værelset.

avatar

Hej alle sammen! Vi vil være der den 30. januar om morgenen! Det vil være vores fjerde besøg) I 2021 og 2022 var hovedpoolen opvarmet, det var fantastisk, selvom der var Covid-19) Vi blev aldrig generet af kokke og servitricer, der serverede mad) Vi prøvede restauranter med fransk, italiensk og fiskemenu) Drikkevareproblemer var ikke noget i de tre år, alt var gratis) Jeg vil overveje kinesisk mad denne gang, hvis det er muligt, tidligere var der ikke på disse måneder)

avatar
photo

Til fødselaren tilbyder hotellet en kompliment: én gratis reservation på a la carte restauranten, frugt, vin, en symbolsk kage og et fødselsdagskort. Komplimenten sends automatisk til værelset på fødselsdagen. For at reservere restauranten skal man henvende sig i gæsteserviceafdelingen. De gør deres bedste!

avatar
photo
photo

Vi er lige ankommet, og vejret er normalt om dagen. Der er en åben pool med vandrutsjebaner, og der er også en indendørs pool, som er super. Maden er fremragende, og alkoholen er også god. Programmet er fantastisk, der er underholdning :) Jeg tog nogle cigaretter med, og som en tak giver jeg dem, for servicen er meget god. Der kan mangle en børne-badekåbe på værelset, men gå bare og bed om en, de vil bringe den!!! Vandet i havet var lidt varmere end i poolen endda) Men vandrutsjebanerne fungerer, og de varmer godt op udenfor, det er behageligt, og det er dejligt varmt at bade i poolen indendørs. Underholdningen er meget god både for børn og voksne. Min søn er 5 år gammel, men han bliver ikke i værelset for børnene, han går overalt med mig, men han kan lide alt :) især poolen! Der er opvarmning udenfor. Vi fik et godt værelse første gang. Også pas på alkoholen, du skal holde øje med, hvad de hælder, bed om importalkohol, de er ikke glade for at give det, hvis du ikke ser på det, vil de hælde deres tyrkiske. Det gælder for barerne. Men champagne og vin er fantastisk hos dem. Lige siden vi ankom, har vi spist á la carte indtil i dag den 25. Vi har prøvet alle restauranter.

avatar

Kan du fortælle mig, hvad du plejer at gå i om dagen? Jeg er ved at pakke min kuffert, og jeg vil gerne lægge hele mit skab i den. Hvad er det bedst at have på om dagen? Vil det være passende at have åbne sko på?

avatar

Der er ingen åbne sko, kun til poolen, ellers sneakers. Om dagen er det behageligt i en T-shirt, om aftenen en varm trøje. Det er også nødvendigt at kigge efter vinden - hvis det er stærkt, så en ting, hvis der ikke er nogen vind, så er solbadning godt :)

avatar

Kan jeg iføre en kjole om dagen? En sommerkjole.

avatar

Det er bedst at vælge kjoler efter sæsonen, da det er meget blæsende nu, men det er meget varmt indendørs og på værelserne. Vi gik endda på stranden og rundt på området iført badekåber. 🙈

Vis alle svar i en tråd (1)
Vis alle svar i en tråd (1)
Vis alle svar i en tråd (1)
avatar

Betaler man i den restaurant?

avatar

Nej, det er gratis

Vis alle svar i en tråd (1)
avatar

Hvordan beder man korrekt om alkohol?)))

avatar

At vide, hvad du vil have, hvilken whisky og navn.

Vis alle svar i en tråd (1)
Vis svar (3)
avatar

God dag. Vi er lige ankommet og bliver indkvarteret i fremragende værelser. Holdningen over for turister er meget god, hovedsageligt er alle feriegæster fra Rusland og Kasakhstan. Hvis jeg skal være ærlig, var vi ikke specielt interesserede i underholdningen, men jeg så mini-disko kl. 20.30, efterfulgt af aftenens show: karaoke, en slags sanger sang, en DJ, diskotek hver uge, det samme som altid). Vores 9-årige barn ville ikke gå i mini-klubben 😁 Men jeg så børnene gå rundt med ansigtsmaling og medaljer, så der er nogen form for aktivitet.

avatar

Er hovedpoolen ikke opvarmet? Ifølge konceptet står der, at der er opvarmning.

avatar

Ifølge konceptet står der, at opvarmning er tilgængelig, men det er op til hotellet. På den første dag, da vi ankom, tror jeg, at vandet blev lidt opvarmet, jeg så en person svømme. Derefter kom der regn, og de besluttede åbenbart ikke at varme det mere op. Der blev færre mennesker til at nyde ferien, efter den 9. januar var alle rejst.

Vis alle svar i en tråd (1)
Vis svar (1)
avatar

Vi havde en ferie i marts. Vi fik en rigtig god placering, tæt på hovedpoolen og receptionen. Personalet behandlede alle ens, og de ældre ledere i restauranten sørgede for, at alle blev betjent med det samme, hvis tjenerne ikke kunne klare det, gjorde de det selv. Hotellet er meget godt, vi har været der før, men det har skiftet navn denne gang, så måske er der noget, der har ændret sig.

avatar

Kun navnet er ændret!

Vis svar (1)
avatar

Vi var der i november 2022, om dagen var det 27-30 grader, om aftenen var det meget koldt, vi tog jakker på og et tæppe over os. Hotellet var meget flot, maden var lækker og varieret. Vi boede i Delux-bygningen.

avatar

Vi var her fra den 5. marts sidste år. Vi blev fuldstændig solbrændte. Tag solcreme med. Det var første gang vi var her på denne tid af året, så jeg havde på forhånd lagt solcreme ud, fordi jeg troede det var for koldt. På den anden dag ledte jeg efter fløde på restauranten 🤣 Meget varmt, solrigt og med en let brise. Vi tilbragte hele dagen på stranden i badetøj. Meget, intet at klage over. Vi plejede altid at tage til Alva Donna i Side. Dette var vores første gang her. Begge hoteller er dejlige på hver deres måde. Om en uge sender vi børnene, og om tre uger planlægger vi selv at tage til en af ​​dem.

avatar

Ville helt sikkert vende tilbage. Vi var der i midten af april og slutningen af oktober. Fremragende hotel. Maden var fantastisk. Jeg er normalt ikke fan af kantinemad, men her var det lækkert overalt. Både i hovedrestauranten og ved madboderne. Jeg er virkelig taknemmelig og takker kokkene. Tak for lækker mad og god service. Alva i Belek er fantastisk. Selvom de har ændret brand, tror jeg ikke, de kan ændre det hele til det værre.

avatar

Jeg vil vende tilbage til Alva i Belek uden at tøve. Og præcis på "off-season". Første gang var i forårsferien. Hvis jeg ikke gik på stranden, ville jeg slet ikke have opdaget, at det ikke var sommer))

avatar

I går landede jeg. Fantastisk hotel med en meget god service. Fantastiske servitricer og bartender. Der er en fremragende Starbucks med lækker kaffe. Stor opvarmet udendørs og indendørs pool. Sauna, hamam. Der er nogle ulemper. På stueetagen i hovedbygningen er der en natklub. Musikken skriger forfærdeligt, og det varer hele natten. Bed om et værelse på den anden side eller over anden sal. Generelt er det første og vigtigste at være så langt væk fra det som muligt. Der er masser af mad, desværre er ikke alt det lækker, men mangfoldighed løser det. Der er altid noget, men du vil finde dit eget. Plus for borsjt:))) Jeg vil helt sikkert vende tilbage til dette hotel.

avatar

Jeg er lige nu på dette hotel. Den store pool bliver opvarmet, og folk bader også børnene. Der er modige mennesker, der svømmer i havet. Maden er god, der er altid skaldyr og fisk. Og selvfølgelig også jordbær 🍓.

avatar

Forstår jeg det rigtigt, at du er i Belek lige nu, og at der også er et hotel fra denne kæde i Side?

avatar

Jeg er i Belek. Ja, der er også i Side, der er også en tredje i Kiris, men den har ikke en vinterkoncept. Jeg har været på alle tre hoteller, men i Belek er den bedste i min mening.

Vis alle svar i en tråd (1)
Vis svar (1)
avatar

Hvert år i april tager jeg til Alva i Belek. Det er varmt, selvom havet er lidt koldt, men poolene redder situationen. Det er et rigtig godt hotel.

avatar

Vi var der i april sidste år. Vi nød det hele, både maden og underholdningen for børnene og de opvarmede pools.

avatar

Vi boede her i den nye bygning - det var sådan okay. Det tager meget tid og energi at finde vej til stranden, poolen eller restauranten gennem alle disse labyrinter. Hotellet er meget dårligt designet. Maden er gennemsnitlig og ensformig. Hotellet er en fin 4-stjernet, men på ingen måde 5-stjernet.

avatar

Vi nød virkelig bygningen på grund af dens afsides beliggenhed. Stilhed og fred. Når det kommer til at gå rundt, er det kun en fornøjelse for os, vi behøver ikke, at alt er samlet et sted. Og den afsides beliggenhed er faktisk ret sjovt. Der er også en bar og en restaurant i bygningen, og endda et spa i den nye bygning. 😁

avatar

Om labyrinter, enig, en nummer skal være et sted i nærheden af overgangen)

Vis svar (2)
avatar

Vi var der i november. Alt var meget godt: maden, den varme pool, vi badede i havet, der var meget skaldyr.

avatar

Lige nu på hotellet. Shampoo, gel, balsam, lotion, tandpasta og tandbørster - det hele bliver leveret! Tre strandtasker (vi er to) )) I baren er der sodavand, juice, vand, øl, chips, chokolade. Der er ingen rød fisk, kun på mini smørrebrød. Rejer/muslinger i salater og varme retter. Jeg ved fra rejsearrangøren, at ejeren af Alva Hotel skiftede i august! Alle tre hoteller.

avatar
photo

Det bedste hotel på Middelhavets kyst! Vi er her lige nu.

avatar

Jeg er enig i alt 100%. Fremragende tilbagevendende hotel. Og hvor smager alt der bare godt mmm...

Vis svar (1)
avatar

Vi var i 2021 fra den 11. april. Vejret var fantastisk! Vi svømmede i havet, og vandlandet havde opvarmet vand. Champagne med kirsebær. Maden var fantastisk, der var mange russiske retter, og konditoriet var meget lækkert. Personalet var meget opmærksomme. Det var virkelig et sted, vi gerne vil vende tilbage til. 🥰

avatar
photo
photo
photo

Vi er i Alanya lige nu. Der er kun 2 dage tilbage :( Med hensyn til alkohol: Valentine's og Black Label serveres gratis. Mojito'en bliver lavet på Havana Club. Der er masser af mad, ikke særlig velsmagende efter min mening, men udvalget er stort. For eksempel er der quail, oksehals, kalkun, kylling i forskellige variationer, oksekød og fisk til aftensmad i dag. Kort sagt, alt hvad du ønsker. Men jeg har aldrig set virkelig velsmagende mad i nogen tyrkisk hotel. Vi var en gang i et 4-stjernet hotel, og det var næsten umuligt at spise der. Her er det anstændigt. Hvad angår ægtheden af ​​alkoholen, har jeg set, at der åbnes uåbnede flasker med Ballantine's.

avatar

Er du sikker på, at det er autentiske oplysninger? )) Sidste år, midt under verdensmesterskabet i fodbold, bestilte jeg cognac... det første glas var normalt, alle de andre var tydeligvis fra en anden flaske... Hvad angår mojito fra Havana Club, må personen have haft held; jeg bad specifikt om denne, men de hældte en anden, som om den ikke længere var på menuen. For resten har hver bar en menu.

avatar

Hvert år i april har jeg ferie på dette hotel. Alle bartendere hælder altid alkohol og sirupper fra mærkeflasker, og juice fra pakker. Jeg elsker deres mærket champagne med kirsebær. Fremragende hotel, og servicen bliver kun bedre for hvert år.

Vis alle svar i en tråd (1)
avatar

Når de skænker Ballantines kan man virkelig smage forskellen. Når man ikke beder om noget specifikt og bare siger whisky, skænker de noget lokalt. Man kan virkelig smage og se forskel både i smag og farve.

Vis alle svar i en tråd (2)
avatar

Havana er også tilgængelig som en udskænkningsmaskine hos dem.

avatar

I automatfunktioner hældes fra flasker og poser, så mange gange har jeg set det.

avatar

I lobbybaren skænker de Havana fra pumpen, og der er en Olmeca tequiladoser der. Det er tvivlsomt, om de bekymrer sig og hælder derind)). Uanset hvad vil du bestemt ikke klage over smagen) Der har heller aldrig været noget dårligt 😄

Vis alle svar i en tråd (1)
Vis alle svar i en tråd (1)
Vis alle svar i en tråd (3)
Vis svar (1)
avatar

Vi var der et par gange og ville gerne komme tilbage igen. Hotellet er meget godt og værdig. Generelt er hele kæden fremragende. Vi var også i Alva i Kemer - det kunne også meget godt lide, området er meget godt. Men i Belek er Alva lidt bedre 👍

avatar

Alva Donna i Belek. Et værdigt hotel, vi havde en god tid der. Og ville helt sikkert vende tilbage derhen.

avatar

ALVA DONNA er et meget godt hotel, det er det eneste sted, hvor jeg slapper af. Og jeg bader altid i havet uden sko, stranden der er den reneste, de giver ikke bare "Blåt Flag" sådan.

avatar

Vi er lige nu i Alva Donna, Belek med vores børn på 6 og 15 år. Vi er meget tilfredse med området og maden, som er meget velsmagende og varieret. Værelserne er fine - der er alt, alt fungerer, og der bliver gjort rent hver dag, kun strygejernet mangler - det koster ekstra. Havet er varmt, men sandet er fint, og det er lidt ubehageligt at gå på, så sørg for at tage badesko med. Personalet gør en stor indsats, og stort set alle gæster er russere, der er også kasakhere og tyskere. Alt er rent og smukt. Aftenshows er meget interessante, og jeg er normalt skeptisk over for sådanne ting: der er mange interessante akrobatik- og danseoptrædener, trickshows og stuntmænd. Alt i alt er det fantastisk! Vi er meget tilfredse.

avatar

Jeg ankom i dag fra hotel Alva Donna Exclusive Belek. Værelset var i deluxe-bygningen, men for prisen kunne det have været større. Skabet var meget mærkeligt - for småt til lange kjoler. Mad var fremragende, men alt á la carte var betalingspligtigt. Drikkevarerne var gode (jeg drikker ikke whisky, så kan ikke sige noget om det), det var helt sikkert ikke i køleskabet. Aftenens shows var bare fantastiske, diskoteket var okay. Alt i alt er vi tilfredse. 80% af feriegæsterne er russere, kasakhstanske/israelske, arabere, tyskere.

avatar
photo

Jeg har været på dette hotel siden 2016 og har også været på andre hoteller, men ALVA DONNA er den bedste af dem alle, det er bare kærlighed.

avatar

Jeg vil gerne give min lille anmeldelse af dette hotel. Meget værdigt hotel! Jeg kunne lide alt: maden, området, drikkevarerne, showet.

avatar

Vi boede på dette hotel for to år siden. Vi tog en familieværelse. Alt var fantastisk. Vi kunne virkelig godt lide alt: både værelserne og servicen. Sidste år var vi også i Kemer på Alva Donna, og der kunne vi endnu bedre lide det: havet var meget renere, og det var ikke så varmt på grund af bjergene.

avatar

Vi var i Alanya Belek i oktober 2020. Hver aften var der gode shows, og derefter fra kl. 22 til 24 diskotek, hvor pigerne inviterede alle til at danse, det var meget livligt. Maden var normal, gennemsnitlig. Der var kun fisk som havabbor, rejer og krabber som skaldyr. Værelserne i den gamle bygning, som er tættere på havet, var sådan okay, lidt gamle, men billigere. Den nye bygning er fantastisk, meget smukt lobby, bedre for de penge, der er et klaver. Der var meget importalkohol specielt i den nye bygning. Stranden var fin, rummelig, med sand, og ved indgangen til havet var der småsten som alle andre steder. Vi boede i den gamle bygning, men gik altid til middag i den nye og sad der i lobbyen. Beliggenheden er sådan okay, lidt langt væk fra Antalya, men der er lokale butikker i nærheden med varer af medium kvalitet.

avatar

God dag. Vi var i Alva i Belek på nytårsdag fra 2020 til 2021. Vi nød det meget. Og vi har noget at sammenligne med. Derefter tilbragte vi en uge i IC i Lara. Og Alva var mere tiltalende i modsætning til det. Vi er en familie med blandet alder, min mand, vores 16-årige søn og 5-årige datter. Alle nød det. Ikke alle hoteller har unge mennesker, og i vores erfaring har vi besøgt mange forskellige hoteller i Tyrkiet, men der var mange unge i dette hotel, aften diskoteker, tjenere på rulleskøjter ved poolen, vores søn var meget tilfreds. Aktiviteterne for børn var også på et højt niveau. Maden var fantastisk: jordbær, melon, skaldyr. Jeg skriver dette sammenlignet med IC, der var ikke sådan noget i den periode. Der var en opvarmet udendørs pool og en indendørs pool, hamam. Værelserne var lidt slidte. Deluxe bygningen var lukket om vinteren, vi boede i family room i hovedbygningen. Først fik vi et værelse med en væg, men det blev med det samme skiftet. Hotellet er godt. Men alle har deres egne prioriteringer. Om 2 uger tager vi til Alva igen. Der kommer forskellige russiske sangere, og vi vil have Mary Gu under vores besøg.

avatar
photo
photo
photo
photo
photo

Min mand og jeg tog på ferie omkring oktober, og mine forældre tog afsted til nytår. Hotellet var rigtig godt. Både vi og de boede i "Deluxe" bygningen. Denne bygning er ny, ren og smuk. Her er nogle billeder af bygningen, jeg kan anbefale netop denne. Der er en egen restaurant, kaffebar osv. for dem der bor i denne bygning. Maden på hotellet er af god kvalitet og varieret, med skaldyr og importerede drikkevarer. Et fantastisk underholdningsteam, sjov fra morgen til nat, fremragende aftenunderholdning! Stranden er god, der var ingen problemer med solsenge. Området er meget velplejet, grønt og fuld af blomster! Hvad shopping angår, tog vi en taxa fra hotellet til "The Land of Legends" på Shopping Avenue for $15 en vej. Jeg tror, at en liste over butikker kan findes på den officielle hjemmeside.

avatar

Vi var der i juni. Værelserne har ikke været renoveret i lang tid, der er ingen renovering, rengøringen efterlader meget at ønske, men maden er god. Hotellet ligger langt væk fra Belek og Kadriye, så man skal køre ud for at shoppe.

avatar

Mine indtryk af hotel Alva Donna i Belek. Adgang til havet er god. Der er en børneklub, børnemenu og børnepool, selv for de mindste.

Services og faciliteter
 • Bar / lounge
 • Massage
 • Massage / skønhedscenter
 • Natklubber
 • Tennisbaner
 • Billard
Vis alle faciliteter 54
Beliggenhed
Til centrum
5.1 km
Hvad er der i nærheden?

Værelsespriser

voksne
Vælg en dato
loaderindlæser
Tjek tilgængelighed
Priserne kan være forældede, vælg datoer for at se aktuelle priser
Du kan kun booke et hotel på TravelAsk-partnersider
pris
Opdater priser
 • 3162 DKK
  Pris pr. nat
  Hotels.com
  Hotels.com
 • 3225 DKK
  Pris pr. nat
  Expedia.com
  Expedia.com
 • 3225 DKK
  Pris pr. nat
  Booking.com
  Booking.com
 • 3225 DKK
  Pris pr. nat
  Super.com
  Super.com
 • 3344 DKK
  Pris pr. nat
  Priceline.com
  Priceline.com
 • 3379 DKK
  Pris pr. nat
  Trip.com
  Trip.com
 • 3407 DKK
  Pris pr. nat
  Agoda.com
  Agoda.com

Total 52 spørgsmål

avatar
anonim
2024-04-10T00:58:31+03:00

Kan du venligst fortælle mig, er det okay at gå på stranden barfodet, eller er koralsandaler nødvendige?

Kommentar
avatar
Inna
2024-04-10T01:01:42+03:00

Selv stranden består af sand, tættere på havet vil der være småsten, derfor foretrækker jeg at have koralsandaler på.

Skjul svar
1
avatar
Daria
2024-04-09T01:36:46+03:00

Kan du fortælle mig, hvor den nærmeste apotek med rimelige priser er i forhold til hotellet? Vi havde planlagt at købe vitaminer.

Kommentar
avatar
Misha
2024-04-09T02:29:32+03:00

På højre side af hotellet går du ca. 100 meter, der vil der være handelsgader, jeg tror der er flere apoteker der, priserne var normale for to år siden, ca. som i Moskva.

Skjul svar
1
avatar
Alhimlk
2024-04-08T17:11:05+03:00

God dag. Er der en bar på molen eller en pavillon med liggestole?

Kommentar
avatar
Elena
2024-04-08T17:15:17+03:00

Bar er åben, det fungerer. Der er liggestole til rådighed.

Skjul svar
1
avatar
Baurzhan
2024-04-06T10:35:19+03:00

Flyver den 17.04, skal jeg tage lokale SIM-kort eller tilbyder hotellet internet?

Kommentar
avatar
Irina
2024-04-06T16:57:56+03:00

Internet på hele hotellet er gratis.

Skjul svar
1
avatar
Stanislav
2024-04-05T01:17:18+03:00

Alle god aften. Kan du fortælle, om importerede alkoholiske drikkevarer er betalte eller gratis på hotellet?

Kommentar
avatar
Yuriy
2024-04-05T01:35:18+03:00
photo

Al alkoholen med en alder på op til 12 år er gratis, herunder Chivas Regal 12 år, man skal bare præcisere, at de skænker originalen. Baren er i lobbyen.

avatar
Stanislav
2024-04-05T01:40:16+03:00

Meget øverste hylde kan godt lide 👍

avatar
Yuriy
2024-04-05T01:41:16+03:00

Ikke alt er gratis der. Det vil være bedre at checke det ud på stedet.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
1
avatar
Yuliya
2024-04-04T21:15:42+03:00

God dag, kan du fortælle, om nogen har været på dette hotel i august? Mine turister er bekymrede for, at de ikke vil kunne komme igennem, hvis hotellet er fuldt booket i højsæsonen.

Kommentar
avatar
L
2024-04-04T21:46:51+03:00

I højsæsonen er hotellet fuldt booket, ligesom alle andre anstændige muligheder. Der vil være mulighed for at skubbe sig igennem.

avatar
Yuriy
2024-04-05T01:37:15+03:00

Allerede nu er der køer.

avatar
Evgeniya
2024-04-05T03:13:24+03:00

Allerede nu er det til tider svært at komme igennem, især i august, synes jeg.

avatar
Evgeniya
2024-04-05T14:33:17+03:00

Ja, der er køer. Men det mest ubehagelige er de efterladte håndklæder på solsengene ved poolen. Det er forfærdeligt. Alle håndklæder er på plads fra tidlig om morgenen, og kun ca. 10% af menneskerne er faktisk til stede.

avatar
Daria
2024-04-05T15:26:01+03:00

Kan du fortælle mig, handler det om en pool med vandrutsjebaner? Og er der plads ved børnepoolen?

avatar
Oksana
2024-04-05T17:40:38+03:00

Allerede nu er der næsten ikke plads, folk står i kø for at få saltet laks til morgenmad eller omelet, selvom der er restauranter i hver bygning. Der er ikke nok liggestole ved poolen. Og det er kun april! Ved havet er der lidt mere plads, da det er blæsende der. Men det er heller ikke fuldt booket. Jeg ville ikke tage hertil i højsæsonen 💯, de kan ikke håndtere mængden. Vi bader altid i børnebassinet, vi har været her en uge nu, hvis der ikke er nok liggestole, er der græs, hvor vi kan sidde, og også hængekøjer. Efter kl. 10:30 er der normalt ingen ledige.

Kommentar (1)
1
avatar
Mariya
2024-04-09T03:08:58+03:00

Når vejret er godt, mangler det også.

Kommentar (2)
2
2
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
4
avatar
Anna
2024-04-03T02:06:03+03:00

God aften, kan nogen fortælle mig, om hotellet giver børnekåber, eller hvis nogen allerede har været der?

Kommentar
avatar
Elya
2024-04-03T02:13:17+03:00

Ja, de giver.

avatar
Ekaterina
2024-04-03T10:12:09+03:00

God dag, vi var der i maj, badekåber var ikke tilgængelige. Hvis du ønsker det, kan de bringe dem til dig på anmodning.

avatar
Evgeniya
2024-04-03T10:53:53+03:00

Kåber er til rådighed. Vi har fået den mindste størrelse, der er tilgængelig til en to-årig. Det står skrevet 10-12 på den.

Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
2
avatar
Nadezhda
2024-03-29T02:30:12+03:00

God aften! Er der annonceret en strandtaske på dette hotel?

Kommentar
avatar
Gulnara
2024-03-29T02:34:38+03:00

Ja, de kan let udskiftes, hvis de pludselig går i stykker.

avatar
Katerina
2024-03-29T02:35:46+03:00

Ja, som standard leveres alle værelser med en strandtaske.

Skjul svar
2
avatar
Rima
2024-03-27T19:22:15+03:00

Er der nogle aktiviteter for børn? Er de interessante i dette hotel?

Kommentar
avatar
Inna
2024-03-27T19:46:44+03:00

Programmet i miniklubben er fremragende, tre animatorer passer på alle.

Skjul svar
1
avatar
Ella
2024-03-23T14:06:50+03:00

Venligst informér mig om, hvordan det ser ud med skaldyr på hotellet? Er der overhovedet noget?

Kommentar
avatar
Elena
2024-03-23T16:20:58+03:00

I går var der blæksprutter, blæksprutter! Røget saltet tun, blæksprutter! Havaborre på grill, små forretter lavet af forskellige fisk!

Skjul svar
1
avatar
Irina
2024-03-20T18:23:55+03:00

Goddag, kan du venligst fortælle, hvem der er på hotellet lige nu - hvilke flasker øl der er, og om der er Jack Daniels whisky tilgængelig, eller om den skal betales ekstra for? Bliver der serveret cocktails med importerede alkoholiske drikkevarer? Og findes der is i pakker?

Kommentar
avatar
Inna
2024-03-21T00:45:20+03:00

Efes og Jack Daniels er tilgængelige) Der er også is i emballage, stort udvalg.

Skjul svar
1
avatar
Irina
2024-03-20T10:24:43+03:00

God dag. Kan du venligst fortælle, om der er et strygejern på værelset?

Kommentar
avatar
Natalya
2024-03-20T13:58:19+03:00

God dag! Der er ikke et strygejern på værelset.

avatar
Ekaterina
2024-03-20T14:27:12+03:00

Ingen

avatar
Mariya
2024-03-20T14:47:17+03:00

I år vil der være en strygejern på forespørgsel - sagde en repræsentant for Dobedana under mødet med rejseagenterne.

avatar
Inna
2024-03-21T00:44:14+03:00

Fra april vil de give det på anmodning.

Skjul svar
4
avatar
Sofia
2024-03-17T21:55:14+03:00

Nummer Familie med 2 soveværelser anbefaler du at bo i? I hvilken bygning?

Kommentar
avatar
Nadezhda
2024-03-17T22:04:45+03:00

Deluxe-værelserne, men lidt langt fra poolen og havet, om sommeren er deres egen pool der. I Deluxe er deres egen restaurant, deres egen bar, samt forskellige butikker, der er altid stille. Selvom jeg har boet på så mange af ​​dette hotels bygninger og værelser i næsten 10 år. Alt er godt overalt.

avatar
Nadezhda
2024-03-17T23:39:06+03:00

Kan du venligst hjælpe mig? Er der importalkohol på baren?

avatar
Nadezhda
2024-03-18T00:06:45+03:00

Altid var der, i det år. Dette er et meget godt hotel, næsten alle taler russisk. I april - vandmeloner, meloner, jordbær. Prøv også kinesisk restauranten, de har friteret is der.

Kommentar (1)
1
avatar
Marina
2024-03-18T01:00:23+03:00

Jeg følte endda, at alkoholen var bedre i baren på Deluxe-komplekset. Og cocktails var lækre. Vi boede der, men gik oprindeligt til baren i en anden bygning, men til sidst besluttede vi, at vores var bedre.

avatar
Nadezhda
2024-03-18T01:11:05+03:00

Jeg foretrækker baren i bygningen, hvor receptionen er, der kan man sidde både inde og udenfor, og alkoholen er den samme overalt.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (2)
2
2
Kommentar (1)
1
1
avatar
Nadezhda
2024-03-17T22:23:44+03:00

Vi har taget i luksus.

avatar
Gulnara
2024-03-18T01:10:18+03:00

Hvis du foretrækker det lidt mere stille - deluxe.

avatar
Tati
2024-03-26T02:57:50+03:00

Det vil sige, hvis jeg tager til luksuskomplekset, kan jeg regne med ro? Jeg har tilmeldt mig hotellets Telegram-chat. Der er mange gæster der. Der er endda blevet delt videoer, hvilket fik mig lidt forvirret. Ifølge beskederne derinde er hotellet næsten fuldt booket, så de åbner luksuskomplekset tidligere.

avatar
Elena
2024-03-26T11:56:41+03:00

I deluxe-værelset er der ro, alle cocktails er værdige, mange forskellige! Hvis du vil have en cocktail, der ikke er på menuen, vil bartenderen lave den 🤣🤣🤣🤣selv alkoholfrie, vores børn eksperimenterer!

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
3
avatar
Sofia
2024-03-17T21:51:37+03:00

Kan du fortælle mig, hvornår sommerkonceptet på hotellet starter? Er de opvarmede vandrutsjebaner åbne?

Kommentar
avatar
Elya
2024-03-17T22:30:54+03:00

Rutsene fungerer.

avatar
Evgeniya
2024-03-24T12:27:57+03:00

Fra 01.04 den sommerlige koncept

avatar
Maksim
2024-03-24T15:28:03+03:00

God dag, hvad er forskellen på sommerkonceptet? Tak.

avatar
Evgeniya
2024-03-24T15:32:30+03:00

Flere typer alkohol begynder at virke, deluxe-kollektionen begynder at arbejde. Det er kort sagt.

avatar
Elya
2024-03-27T04:56:44+03:00

Deluxe værelset er stadig tilgængeligt, da hotellet næsten er fuldt booket.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
2
avatar
Daria
2024-03-16T12:24:03+03:00

Hej! Kan du fortælle mig, om der er en valutaveksling tæt på hotellet, hvor man kan veksle rubler til lira?

Kommentar
avatar
Sasha
2024-03-17T12:26:50+03:00

God dag, sidste år på receptionen skiftede jeg dollars til liraer, jeg ved ikke noget om rubler, desværre.

avatar
Alhimlk
2024-03-17T12:35:24+03:00

Hotelguider plejer normalt at acceptere både rubler og dollars, selvom deres kurs ikke er særlig fordelagtig. Det er dog muligt at veksle en mindre mængde. Du kan også veksle i en valutaveksler i lufthavnen, men kursen der er heller ikke fordelagtig.

avatar
Elvira
2024-03-17T13:01:29+03:00

I området omkring hotellet er der et apotek, prøv at skifte der, kursen var god.

Skjul svar
3
avatar
Daria
2024-03-11T23:26:12+03:00

God aften! Kan du fortælle mig, om der er supermarkeder i nærheden af hotellet (i Belek), hvor jeg kan købe ting til børn, herunder svømmeartikler?

Kommentar
avatar
Gulnara
2024-03-12T01:32:09+03:00

Der er ingen supermarked i nærheden. Jeg tror, at man kan finde noget i det mini-marked, der ligger tæt på hotellet.

avatar
Veronika
2024-03-12T11:09:23+03:00

Normalt har hoteller små butikker i nærheden, hvor der er et lille udvalg af solcremer, legetøj og bleer, herunder til badning, men udvalget er begrænset. Tag noget med dig.

Skjul svar
2
avatar
Mariya
2024-03-06T23:27:30+03:00

God aften, kan du fortælle mig, om der er betjening på stranden (serverer de drikkevarer)? Hvilke flasker øl har I? 😁 Hvordan er aftenens underholdningsshows?

Kommentar
avatar
Glikeriya
2024-03-07T13:28:01+03:00

Hej! Vi var der i november. Jeg kan ikke give nogen anbefalinger til øl, da vi ikke drikker det. Service var ikke særlig god, det var vinter. Underholdningsprogrammerne var okay, men der var ikke noget enestående. Der vil være stjernekoncerter i maj. Endnu en gang var konceptet vinterligt, så om sommeren kan det være mere interessant.

Skjul svar
1
avatar
Yulya
2024-03-06T00:29:41+03:00

Er der gratis trådløst internet på hele hotellet?

Kommentar
avatar
Irina
2024-03-06T01:28:56+03:00

Ja

Skjul svar
1
avatar
Yulya
2024-03-05T23:42:51+03:00

Har nogen et billede af havet på stranden ved hotellet? Jeg er interesseret i solnedgangen.

Kommentar
avatar
Maksim
2024-03-05T23:49:21+03:00
photo

Godt vejr👍

avatar
Nina
2024-03-06T00:22:10+03:00
photo

Der er både stykker med og uden småsten - ren sand.

avatar
Yulya
2024-03-06T00:26:28+03:00

Mange tak ☺️ Kan du fortælle mig, om der kun er en sten ved indgangen, eller også i vandet?

avatar
Nina
2024-03-06T00:27:06+03:00

Kun ved indgangen. Derefter sand

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
avatar
Olga
2024-03-08T17:15:18+03:00
video__preview
photo

Sådan et hav

Skjul svar
3
avatar
Elena
2024-03-05T10:45:25+03:00

Vi flyver til Alvor om tre uger! Jeg har et spørgsmål: Er a la carte betalt?

Kommentar
avatar
Inna
2024-03-05T11:29:58+03:00

Jeg havde ikke fødselsdag, så det er gratis for mig og mine gæster! Betjeningen, køkkenet og indretningen er aldeles fremragende.

avatar
katerina
2024-03-05T11:40:30+03:00

Kan du ikke fortælle mig, hvornår barnets fødselsdag er?

avatar
Inna
2024-03-05T11:41:12+03:00

Ja, børnene bliver også ønsket tillykke der.

avatar
Inna
2024-03-05T11:42:16+03:00
photo

Dette er en italiensk à la carte restaurant, vi blev fortalt, at den kun fungerer i vintersæsonen. Fantastisk hotel, jeg kan ikke lide at besøge det samme sted to gange, men her har jeg besluttet at vende tilbage.

avatar
Marina
2024-03-05T20:43:26+03:00

Vi prøver også at bo på forskellige hoteller, men på dette vil vi gerne vende tilbage.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
1
avatar
Sofia
2024-03-04T18:13:38+03:00

Kan du fortælle mig om de mousserende vine på hotellet? Hvad serverer de i barerne, har de Prosecco?

Kommentar
avatar
Vlad
2024-03-04T18:16:27+03:00

Ærligt talt kunne vi ikke lide hverken vin eller champagne. Det samme kan jeg sige om cognac.

avatar
Sofia
2024-03-04T22:08:34+03:00

Lokal? or import?

avatar
Elya
2024-03-04T22:18:55+03:00

Champagnen er lokal, der er ingen prosecco der.

avatar
Inna
2024-03-05T00:16:46+03:00

På nuværende tidspunkt drikker jeg Prosecco.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
avatar
Vlad
2024-03-04T22:38:32+03:00

Importerede stærke alkoholiske drikkevarer

Kommentar (2)
2
2
Kommentar (1)
1
1
avatar
Nina
2024-03-04T22:32:57+03:00

Jeg har ikke set Prosecco, men champagnen var ganske god - både den lyserøde og den hvide, tørre. Jeg kunne godt lide den)

Skjul svar
2
avatar
Ella
2024-03-03T15:26:34+03:00

Hej alle! Kan du fortælle mig, om hotellet serverer skaldyr? Hvis ja, hvor ofte sker det? Og af hvilken kvalitet?

Kommentar
avatar
Inna
2024-03-03T20:20:19+03:00

Indtil videre ikke.

avatar
Nina
2024-03-03T21:18:55+03:00

Små snacks med blåmuslinger har jeg kun set én gang. Men der er masser af forskellig fisk.

avatar
Vlad
2024-03-03T21:20:24+03:00
photo

Om efteråret var der rejer... og der var også sushi...

avatar
Ella
2024-03-03T21:29:53+03:00

Hvor ofte serverede I?

avatar
Vlad
2024-03-03T21:33:19+03:00

Temaaftenerne var en gang om ugen helt sikkert. Fisken var så selvfølgelig hver dag, forskellig.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
3
avatar
Tatyana
2024-03-02T13:56:47+03:00

Kan du fortælle mig, hvad der er udenfor hotellet? Er der nogle butikker i nærheden, man kan gå ud og kigge i?

Kommentar
avatar
Inna
2024-03-02T14:21:42+03:00

Overfor hotellet er der et lille marked, der er apoteker, men hvis du vil have en god shoppingoplevelse, skal du køre et stykke væk for at finde noget at købe.

avatar
Marina
2024-03-02T14:55:43+03:00

Ikke langt fra hotellet er der et busstoppested, vi tog en dolmus til legenden.

Skjul svar
2
avatar
Tatyana
2024-03-02T08:23:08+03:00

Hej, kan nogen venligst fortælle mig om børneklubben? Taler animatorerne russisk?

Kommentar
avatar
Inna
2024-03-02T13:34:37+03:00

Hej, ja piger fra Rusland.

avatar
Inna
2024-03-02T13:35:47+03:00

Programmet er omfattende, men mit barn deltager ikke, de tegner, bager, laver lerfigurer, spiller børnepil og meget mere om aftenen, deltager i konkurrencer.

Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
1
avatar
Lara
2024-02-14T23:07:12+03:00

Hvem ved, om miniklubben er åben om vinteren på hotellet?

Kommentar
avatar
Irina
2024-02-14T23:14:50+03:00

Om aftenen arbejdede jeg.

avatar
Yuliya
2024-02-14T23:54:43+03:00

I Belek arbejder. Jeg er tilmeldt deres gruppe på VK, hvor de hver dag lægger mini-klubbens tidsplan ud.

Skjul svar
2
avatar
Anonim
2024-02-01T08:56:44+03:00

Hej. Jeg kunne ikke finde oplysninger om gallamiddagen på hotellet. Kan du fortælle mig det aktuelle tidsplan, hvor jeg kan se det? Jeg kunne ikke finde det på hjemmesiden.

Kommentar
avatar
Irina
2024-02-01T12:29:42+03:00

Galla middag finder sted i Side! Koncerter med stjerner fra underholdningsbranchen finder sted i Belek og Kemer!

avatar
Inna
2024-02-01T22:46:09+03:00

De har en gruppe på VK, hvor al information om Gala og koncerter er tilgængelig. Der er ingen Gala-middage i Belek, kun i Side.

Skjul svar
2
avatar
Svetlana
2024-01-29T20:33:16+03:00

Er Migros tæt på hotellet eller langt væk?

Kommentar
avatar
Tanya
2024-01-29T20:33:55+03:00

Nej, 10 minutters gang

avatar
Svetlana
2024-01-29T20:34:32+03:00

Er der nogle butikker i nærheden af hotellet?

avatar
Tanya
2024-01-29T20:35:21+03:00

Ja, der er en lille handelsgade, apotek. Og busstoppestedet er ikke langt fra Belek, hvis det er nødvendigt.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
1
avatar
Elena
2024-01-29T10:48:51+03:00

Folkene, i Alva (Belek), blev poolen altid opvarmet! Er det virkelig nu koldt? Hele pointen var poolen, hvis man ikke rejser uden for sæsonen🥺

Kommentar
avatar
Kristina
2024-01-29T13:49:29+03:00

Lille opvarmet pool med rutsjebaner.

Skjul svar
1
avatar
Inna
2024-01-28T11:42:14+03:00

Hvis du har været på hotellet, kan du venligst anbefale à la carte-menuen? 🙏

Kommentar
avatar
Tanya
2024-01-28T14:13:44+03:00

Gik på en kinesisk restaurant for min fødselsdag. Meget smuk præsentation. Men jeg syntes ikke, det smagte godt. Kun gratis, billig vin, god mod betaling. Og generelt, hvis man skal gå, så vil jeg mene, at man bør gå i deres tyrkiske, der burde være lækkert. Selvfølgelig blev feststemningen ikke ødelagt, men der var en eftersmag af, at hvis man gør noget gratis, så gør det hele. Det var virkelig ikke behageligt. Alt så dyrt og luksuriøst ud, og så sådan noget småt.

avatar
Inna
2024-01-28T14:30:42+03:00

Jeg er enig, jeg kan ikke finde nogen information om à la carte noget sted. Jeg har fundet det et sted før, men jeg kan ikke huske det. Hvis jeg ikke tager fejl, blev den franske meget rost, men jeg kan lyve. Jeg vil også gerne vælge på forhånd baseret på anmeldelser til fødselsdagen.

avatar
Tanya
2024-01-28T14:37:39+03:00

Hvis det er gratis, vil det være rart at sidde overalt. Der er så meget mad døgnet rundt og forskellige tematiske arrangementer om dagen med mad, så du vil ikke have brug for noget om aftenen. Lige nu husker jeg noget fra en kinesisk restaurant. Det var dejligt, de bragte nogle fantastiske desserter til børnene. Alt i alt var det godt. Vinen var lidt stram, men det er okay.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
avatar
Nadezhda
2024-01-28T15:31:14+03:00

Vi nød alt i det kinesiske køkken. Især salater og stegt is.

Kommentar (2)
2
2
Skjul svar
1
avatar
Vlad
2024-01-28T01:18:33+03:00

Alacarte gratis???? 🤔🤔🤔

Kommentar
avatar
Kristina
2024-01-28T02:13:37+03:00

À la carte 15 dollars per person.

avatar
Vlad
2024-01-28T02:42:39+03:00

Er det ikke alt inkluderet? Eller er det for restaurantelskere? 😉

avatar
Kristina
2024-01-28T02:44:06+03:00

For restaurant lovers) Hvis du bliver træt af den svenske buffet 😁

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
1
avatar
Nadezhda
2024-01-27T23:06:25+03:00

Siger du, bliver den store swimmingpool opvarmet?

Kommentar
avatar
Inna
2024-01-27T23:06:57+03:00

Så vidt jeg har læst og forstået konceptet, er der ingen.

Skjul svar
1
avatar
L
2024-01-27T22:10:44+03:00

Hvis vi har købt et værelse i kategorien med delvis havudsigt, vil vi gerne vide, i hvilken bygning værelset er placeret. Vi ønskede værelset med direkte havudsigt, men desværre tilbyder operatøren ikke sådanne kategorier 😞

Kommentar
avatar
Irina
2024-01-27T22:23:05+03:00

Når du får nummeret, kan du gå og se, og hvis det passer, flytter du ind! Prøv ikke at flytte ind i nærheden af ​​elevatorerne - det er støjende!

Skjul svar
1
avatar
Svetlana
2024-01-23T02:32:17+03:00

Og hvis du har været på hotellet flere gange, inkluderer de stadig badekåber, bomuldsrondeller, børster og vaskeklude, ikke sandt?

Kommentar
avatar
Nadezhda
2024-01-23T02:52:00+03:00

Kom ind, og der var også masser af småting som kamme, filer, vatrondeller, slippers, osv. I hvert fald var det altid sådan i Alva.

avatar
Elena
2024-01-23T13:15:33+03:00

Alt er her. Hvis der mangler noget, kan du bare bede om det, og det vil blive bragt op på værelset med det samme.

avatar
Svetlana
2024-01-23T18:05:34+03:00

Tak skal du have, fordi jeg kiggede på anmeldelser af, hvor der var en vaskeklud på værelset, og hvor der ikke var, og det samme med tandbørsterne. Jeg troede, det afhang af værelset. 🧐

avatar
Oksana
2024-01-23T18:09:48+03:00

Alle har det, hvis ikke kan du ringe til receptionen, og de vil bringe det hele.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
2
avatar
Dina
2024-01-22T19:17:42+03:00

Kan du fortælle mig, om det står på hjemmesiden, at enlige mænd ikke bliver indkvarteret? Hvis vi ønsker at tage på ferie sammen med en voksen søn og placere ham i et separat værelse, er det muligt? Har nogen haft en lignende situation?

Kommentar
avatar
Misha
2024-01-22T19:40:51+03:00

Hvis I kommer som familie, tror jeg ikke der skal være nogen problemer. Til syvende og sidst kan I blot erklære jer selv som én husstand og bosætte jer på stedet efter behag.

avatar
Dina
2024-01-22T19:54:18+03:00

Der er et andet problem, normalt har sådanne hoteller en anden begrænsning - voksne mænd kan ikke bo sammen i samme værelse, de kan ikke dele sig.

avatar
Irina
2024-01-22T20:15:43+03:00

Der er familierværelser tilgængelige.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
avatar
Yulya
2024-01-22T20:46:08+03:00

Lad faren flytte ind sammen med sønnen, og I to bor hver for sig, og så bytter I stille og roligt senere, jeg tror ikke, der vil blive tjekket.

Skjul svar
2
avatar
Olga
2024-01-22T16:36:02+03:00

God dag! Hvem er i hotellet lige nu eller har været der for nylig? Hvilke pools er opvarmede denne vinter?

Kommentar
avatar
Kristina
2024-01-22T16:47:55+03:00

Opvarmet og overdækket swimmingpool med vandrutschebaner i Spa.

avatar
Olga
2024-01-22T16:59:28+03:00

Er den børnesansemad ikke opvarmet?

avatar
Kristina
2024-01-22T17:02:36+03:00

Helt barnlig med bakker, der ikke kan opvarmes.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
1
avatar
Murka
2024-01-11T14:43:34+03:00

Har Alva Donnu købt alle hoteller? Nyt navn

Kommentar
avatar
Inna
2024-01-11T14:43:55+03:00

Bare et nyt navn, samme vejledning.

avatar
Svetlana
2024-01-11T15:12:44+03:00

Det hævdes, at det bare er et rebranding.

Skjul svar
2
avatar
Elvira
2024-01-11T03:25:32+03:00

Er der steder at gå rundt omkring hotellet? Hvor langt er der til Legoland Park?

Kommentar
avatar
Maxim
2024-01-11T03:37:30+03:00

15 kilometer koster 20 dollars derhen og 25 dollars tilbage med taxa. Der er en bus. Der er ikke mange steder at gå. Det er et usædvanligt uinteressant sted. Hvis du ønsker at gå langs havet, så er det i Side.

avatar
Svetlana
2024-01-11T03:41:06+03:00

Man kan også overveje muligheder - bil/offentlig transport, gå til fods, man kan vurdere objektivt.

avatar
Maxim
2024-01-11T03:45:54+03:00

Hvad er der at overveje?))) Skal vi gå 15 km?))) Enten taxa, gå ud af hotellet og til højre. Eller bus. Jeg tror det er VA-022, hvis jeg ikke tager fejl. Til højre fra hotellet, gå forbi markedet, så til venstre og indtil stoppet overfor moskeen/minareten. Lige på samme side er der busstoppestedet mod Antalya/Belcekız. Det nemmeste er at downloade Gettransfer-appen. Meget praktisk og ca. 1,5 gange billigere end lokale taxier. Og en ting til. Under gåturen skal du tage hensyn til, at der kan være mange hjemløse hunde. De er chipmærkede og ikke aggressive. Men måske har vi kun stødt på sådan nogle. Og så gik vi forbi et eller andet hotel, og jeg blev overrasket over tre hjemløse hunde, der løb rundt på taget. Det er ikke klart, hvorfor eller hvordan de løber rundt der, men det var sjovt.

avatar
2215
2024-01-11T03:54:29+03:00
photo

Her er planen.

Kommentar (1)
1
avatar
Evgeniy
2024-01-11T07:12:51+03:00

Hvordan kan en chip i øret på en hjemløs hund garantere, at den ikke er aggressiv? 🤨. Med en hjemmeopdrættet, velopdragen hund kan man ikke altid vide, hvad den tænker! Men her har vi en vild, ubeskrevet varelse uden nogen form for træning eller regler...

Kommentar (2)
2
avatar
Svetlana
2024-01-11T11:12:14+03:00

Så nu skal vi prøve at gætte transportmiddeltypen 🤷

Kommentar (3)
3
3
Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
1
avatar
Yulya
2024-01-10T18:29:07+03:00

Er swimmingpools opvarmet på gaden i marts?

Kommentar
avatar
Inna
2024-01-10T18:30:24+03:00

Ja.

Skjul svar
1
avatar
Elena
2024-01-08T15:16:41+03:00

Hej! Vi plejer at holde ferie i Alva i Kemer. Men vi har hørt om Belek og vil gerne prøve det. Kan du venligst anbefale, hvilket hotelværelse, hvilken etage og hvilket nummer der er bedst at bestille, så det er stille og roligt, væk fra madlugt og pool?🙏 Jeg kan godt lide en afslappende ferie.🙂

Kommentar
avatar
Tanya
2024-01-08T15:22:12+03:00

Hvis du foretrækker det mere stille, anbefales Deluxe-værelset. Hotellets aftenunderholdning er af meget høj kvalitet, hvis du går i seng tidligt vil du stadig have en god oplevelse.

avatar
Elena
2024-01-10T14:00:53+03:00

Tak)) Vi går ikke tidligt i seng og går til koncerter, men vi vil gerne have, at der ikke er alt for meget støj på værelset. I år er der meget fokus på grill i Kemer, lugten spreder sig meget langt, men vi vil gerne bo med åben altan og ikke konstant indånde grilldufte🤷‍♀️ Der blev også skrevet meget om madlugten i Belek på Booking.com, så jeg er interesseret.

avatar
Tanya
2024-01-10T14:14:49+03:00

Ja, der er en bygning lige ved siden af ​​kantinen, og der boede vi også. Jeg synes, det er en bekvem bygning med spa og tæt ved den. Vi skal se på kortet over hotellet for at se numrene på bygningerne. Men igen kan man nogle gange høre aftenunderholdningen der, og der er en café eller bar lige udenfor vinduerne, og folk snakker indtil midnat) ikke så godt)), selvom vi boede på øverste etage. Hvor det er stille på værelserne, er udsigten ikke så god, ud mod gaden. Hvis jeg skulle derhen, ville jeg bede om et Deluxe-værelse, kun på den side af hotellet ved overgangen) det er bare en drøm), men budgettet tillader det ikke (om sommeren vil jeg slet ikke sige noget 😕

Kommentar (1)
1
avatar
Elya
2024-01-10T14:18:26+03:00

Derefter Deluxe kabinet

Kommentar (2)
2
2
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
1
avatar
Kristina
2024-01-07T16:15:19+03:00

Hej. Er der nogen, der lige nu holder ferie på dette hotel? Er swimmingpoolen udendørs og opvarmet?

Kommentar
avatar
Maxim
2024-01-08T03:10:45+03:00

To åbne opvarmede pools. En stor og en ikke så stor, hvor der er vandrutsjebaner. + En indendørs ikke så stor pool med hamam og sauna.

Skjul svar
1
avatar
Yulya
2024-01-02T23:35:15+03:00

Hej, i hvilke måneder er swimmingpools opvarmet?

Kommentar
avatar
blu
2024-01-03T19:18:31+03:00

God dag, så vidt jeg ved - i november og marts. Hovedpoolen opvarmes kun i november og marts, mens de øvrige (rutsjebaner og indendørs pool) er efter ledelsens skøn, men de skal generelt være åbne hver dag.

Skjul svar
1
avatar
7497
2023-10-25T00:25:30+03:00

Kan du fortælle mig, om hotellet er åbent i november?

Kommentar
avatar
Irina
2023-10-25T01:48:10+03:00

Fungerer året rundt.

Skjul svar
1
avatar
Marina
2023-10-23T19:34:05+03:00

Hej. Er der strandvolleyball på hotellet i begyndelsen af november?

Kommentar
avatar
Vlad
2023-10-23T19:34:50+03:00

Lige nu er der, sidste år var der også.

Skjul svar
1
avatar
Oksana
2023-10-22T17:48:11+03:00

Kan du fortælle mig, om swimmingpoolene på hotellet er opvarmede?

Kommentar
avatar
Irina
2023-10-22T17:51:20+03:00

Nu

Skjul svar
1
avatar
Evgeniya
2023-10-21T14:13:13+03:00

Hej. Kan du fortælle mig, om der er rød fisk til morgenmad på hotellet?

Kommentar
avatar
Olga
2023-10-22T10:14:31+03:00

Indtil videre ikke set. I går til aftensmaden var det salt på bruschettaerne.

avatar
Ulyana
2023-10-22T10:47:12+03:00

Vi var der sidste år i starten af november. Vi har aldrig set det før. I august var vi dog i Akka Alinda, hvor der var rød fisk til morgenmad hver dag.

Skjul svar
2
avatar
Tatyana
2023-10-21T12:48:23+03:00

Kan du fortælle mig, om swimmingpoolen på hotellet er opvarmet i oktober?

Kommentar
avatar
Anton
2023-10-21T13:19:21+03:00

Ja

Skjul svar
1
avatar
Natalya
2023-10-20T15:19:40+03:00

Hej alle! Kan I venligst fortælle mig, om der er shampoo, tandpasta, tandbørste og body lotion på værelserne, så jeg ikke behøver at medbringe det selv?

Kommentar
avatar
Irina
2023-10-20T15:21:41+03:00

Tandpasta og tandbørste på anmodning, tandpasta i en engangs tube! Vælg den bedste!

avatar
Nadezhda
2023-10-21T17:20:55+03:00

Alle bliver fyldt hver dag: både baren og badeværelset, der er altid nok af alt, både tandpasta og shampoo. Hvis der opstår problemer, så ring til receptionen.

avatar
Tatyana
2023-10-28T13:03:11+03:00

Det er bedre at bruge ens egne... Jeg bruger aldrig deres shampooer og geler.

avatar
Elya
2023-10-28T20:13:06+03:00

De giver det, men det er af forfærdelig kvalitet )))

avatar
Natalya
2023-10-28T22:01:28+03:00
photo

Alle giver ved efterspørgsel og normal kvalitet. Nej, selvfølgelig ikke professionel kosmetik 😂

Skjul svar
5
avatar
Irina
2023-10-15T23:10:11+03:00

Kan du fortælle mig, hvilket mærke kosmetik der er i hotelværelserne? Er det Alva Donna?

Kommentar
avatar
Ekaterina
2023-10-16T00:15:02+03:00

Alva donn

Skjul svar
1
avatar
Maksim
2023-10-04T01:13:39+03:00

Kan du venligst fortælle mig, om poolene er opvarmede på dette hotel i november?

Kommentar
avatar
Svetlana
2023-10-04T01:43:23+03:00
photo

Vinterkonceptet fra 1. november og swimmingpools.

avatar
Vlad
2023-10-09T20:57:33+03:00
photo
photo

Vi var der i november 2022, alle pooler var åbne.

Skjul svar
2
avatar
Svetlana
2023-09-24T19:52:16+03:00

Kan man købe en oppustelig ring på hotellet?

Kommentar
avatar
Nadezhda
2023-09-24T20:07:11+03:00

Lige på hotellet er der en butik bag baren, hvor vi altid køber til vores børnebørn. Markedet er 2 minutter væk, gå over gaden, hvor du finder en fodgængerovergang til deluxe-området, og du vil se dette marked, eller gå ud på gaden gennem receptionen, som du kom ind gennem døren, hvis du står med ryggen mod døren, vil markedet være til højre.

Skjul svar
1
avatar
Ekaterina
2023-09-18T20:55:22+03:00

Er der mulighed for hesterygning på Hotel Alva Donna?

Kommentar
avatar
Dmitriy
2023-09-19T00:36:32+03:00

Turister bliver transporteret derfra til et andet hotel, hvor der er ridning. Jeg tror det er i Belis.

Skjul svar
1
avatar
Mihail
2023-07-01T01:38:02+03:00

Kan du fortælle mig, om den premium whisky fra Chivas 12 år er inkluderet i all inclusive på hotellets bar?

Kommentar
avatar
Ekaterina
2023-07-01T17:18:00+03:00

Alle importerede alkoholvarer er tilgængelige og gratis. Selv ved ankomst til minibaren var der Chivas tilgængelig.

avatar
Victor
2023-07-05T17:43:11+03:00

Vi ankom derfra den 17. juni. Chivas, Jack, singleton. Gratis.

Skjul svar
2

Hvad er der omkring

Bogazkent Mah. Mimar Sinan Cad. No:5 Belek, Kalkun

Alva Donna Exklusiv Hotel & Spa er beliggende i byen Belek i Tyrkiet og er omgivet af forskellige attraktioner og faciliteter. Her er nogle vigtige steder i nærheden af hotellet:

1. Belek strand: Hotellet ligger lige ved siden af en strand, der giver direkte adgang til Beleks smukke sandstrand.

2. The Land of Legends temapark: En familievenlig forlystelsespark, der tilbyder vandrutsjebaner, bjerg- og dalbaner, delfinshows og forskellige underholdningsmuligheder.

3. Troya Aqua Park og Dolphin World: En anden vandpark ved siden af hotellet, der tilbyder spændende vandrutsjebaner, bølgebassiner og delfinshows.

4. Antalya Golfklub: Hotellet ligger tæt på flere golfbaner, herunder den populære Antalya Golfklub, og er kendt for sine to 18-hullers mesterskabsbaner.

5. Belek bycentrum: Et livligt bycentrum, hvor besøgende kan udforske tyrkisk kultur og købe lokale produkter med butikker, restauranter og lokale markeder.

6. Antalya Akvarium: En stor akvariumskompleks med mange havdyr og en tunnelgang, der tilbyder panoramaudsigt over undervandsverdenen.

7. Kursunlu vandfald: En naturlig park, der ligger cirka 15 kilometer fra Belek og er kendt for sine smukke vandfald og vandrestier gennem grønne områder.

8. Aspendos teater: En af de bedst bevarede antikke romerske teatre, der ligger cirka 10 kilometer fra hotellet. Teatret har regelmæssige arrangementer og forestillinger.

9. Antalyas bycentrum: Beleks gæster kan nemt nå Antalyas historiske bykerne, der tilbyder forskellige seværdigheder som Gamle havn, Kaleiçi (Gamle by) og Hadrians port.

10. Den antikke by Perge: Cirka 20 kilometer fra Belek ligger den antikke by Perge, der er kendt for sine velbevarede romerske ruiner, herunder et teater, et stadion og badehuse. Dette er bare nogle af de mange attraktioner og seværdigheder, der omgiver Alva Donna Exklusiv Hotel & Spa i byen Belek i Tyrkiet.

map
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
9.1 Hotel

Til centrum5.1

Om hotellet

Om

Alva Donna Exclusive Hotel & Spa er et luksuriøst 5-stjernet hotel beliggende i Belek, en smuk kystby i Tyrkiet. Hotellet ligger på en privat strand og tilbyder en fantastisk udsigt over Middelhavet. Hotellet tilbyder rummelige og komfortable værelser, der passer til forskellige rejsepræferencer. Værelsestyperne inkluderer standardværelser, familieværelser, suiter og villaer. Alle værelser er smagfuldt indrettede og har moderne faciliteter som aircondition, fladskærms-tv, minibar og en privat balkon eller terrasse. Gæster, der bor på Alva Donna Exclusive Hotel & Spa, kan nyde et bredt udvalg af madmuligheder. Hotellet har flere restauranter og barer, der tilbyder forskellige retter fra tyrkisk, middelhavs-, italiensk og internationalt køkken. Hovedrestauranten tilbyder buffetstil til morgenmad, frokost og middag, mens à la carte-restauranterne tilbyder en mere intim og personlig madoplevelse. Derudover kan gæster slappe af og nyde forfriskende drikkevarer og cocktails i poolbaren eller strandbaren. Hotellets spa- og wellnesscenter er en oase for afslapning. Det tilbyder forskellige behandlinger og terapier som massage, skønhedspleje, tyrkisk bad, sauna og et fitnesscenter. Der er også indendørs og udendørs swimmingpools samt en separat pool til børn. Andre faciliteter og tjenester, der tilbydes af Alva Donna Exclusive Hotel & Spa, inkluderer en døgnåben reception, concierge-service, gratis Wi-Fi overalt på hotellet, vaskeservice og en børneklub med underholdningsprogrammer for børn. Samlet set tilbyder Alva Donna Exclusive Hotel & Spa en luksuriøs og uforglemmelig oplevelse, der kombinerer komfortabel indkvartering, lækre madmuligheder og omfattende wellness-muligheder i den fantastiske kystby Belek, Tyrkiet.

Strand

Alva Donna Exclusive Hotel & Spa, der tilbyder sine gæster en fantastisk strandoplevelse, ligger i Belek-området i Tyrkiet. Dette feriested, der er beliggende ved Middelhavets fantastiske kyster, tilbyder en perfekt tropisk oase for afslapning og ro. Alva Donna Exclusive Hotel & Spa er stolt af sin rene strand og klare blå vand. Solstole og parasoller giver gæsterne mulighed for at nyde solen, mens de beundrer havets fantastiske udsigt. Uanset om du foretrækker at slappe af i solen eller tage en forfriskende dukkert i havet, tilbyder stranden et perfekt sted at slappe af og forny sig selv. For dem, der søger mere eventyr, er der flere vandsportsmuligheder at vælge imellem på stranden. Gæsterne kan tage på jetski, hoppe i faldskærm eller tage en afslappende bådtur langs stranden. Feriestedet tilbyder også beachvolley og forskellige andre strandaktiviteter for dem, der nyder konkurrencepræget underholdning. Udover den smukke strand tilbyder Alva Donna Exclusive Hotel & Spa fremragende strandtjenester for at give en behagelig og hyggelig oplevelse. Strandpersonalet er tilgængeligt for at hjælpe gæsterne med friske håndklæder, arrangere drikkevarer eller snacks på stranden eller endda hjælpe med at arrangere en romantisk middag på stranden. Alva Donna Exclusive Hotel & Spa's strand er et sted, hvor gæsterne kan flygte fra hverdagens bekymringer og forenes med den naturlige skønhed ved den tyrkiske kyst. Hvis du ønsker at slappe af, søge eventyr eller bare nyde naturen, tilbyder Alva Donna Exclusive Hotel & Spa's strand i Belek, Tyrkiet, alt hvad du behøver.

Børn

Alva Donna Exclusive Hotel & Spa i Belek-området i Tyrkiet tilbyder forskellige aktiviteter og faciliteter for børn. Her er nogle af hotellets børnevenlige funktioner:

1. Børneklub: Hotellet har en børneklub, hvor børn kan deltage i overvågede aktiviteter og lege med uddannet personale. Klubben tilbyder forskellige programmer og underholdning for forskellige aldersgrupper.

2. Vandland: Hotellet har et vandland udstyret med specielle vandrutsjebaner og pools til børnene. Børnene kan have det sjovt og lege med vand under sikre forhold.

3. Mini-disko: Hotellet arrangerer mini-disko for børnene. Her kan børnene danse og nyde musikken i en livlig atmosfære.

4. Legepladser: Hotellet har flere legepladser, hvor børnene kan lege og brænde energi af. Disse legepladser er udstyret med passende legeredskaber til børnenes sikkerhed.

5. Sport og spil: Alva Donna Exclusive Hotel & Spa tilbyder forskellige sports- og spilaktiviteter for børnene, såsom minigolf, tennisbaner og beachvolleyball. Disse aktiviteter giver børnene mulighed for at deltage i fysisk aktivitet og have det sjovt.

6. Børnepool: Udover vandlandet har hotellet separate børnepools, hvor børnene kan svømme og lege i en lav og sikker miljø.

7. Babyservice: Hotellet tilbyder professionel babyservice efter anmodning. Dette giver forældrene mulighed for at få tid til sig selv og være trygge i visheden om, at deres børn bliver godt passet på. Dette er blot nogle af de faciliteter og aktiviteter, der tilbydes til børn på Alva Donna Exclusive Hotel & Spa. Hotellet stræber efter at tilbyde en behagelig og underholdende oplevelse for hele familien.

Underholdning

1. Troy Aqua Park: Dette vandland ligger en kort køretur fra hotellet og tilbyder forskellige vandrutsjebaner, pools og attraktioner for alle aldre.

2. Montgomerie Maxx Royal Golfklub: Golfentusiaster kan nyde golf på denne førende golfklub med verdensklassefaciliteter og luksus.

3. Land of Legends Temapark: Denne temapark, der ligger i nærheden, tilbyder spændende forlystelser, vandrutsjebaner og liveunderholdning for hele familien.

4. Byen Belek: Tag en gåtur eller kort taxatur til byen Belek, hvor du kan udforske lokale markeder, butikker og restauranter og besøge historiske steder som den hellenistiske by Perge.

5. Düden-vandfaldene: Disse imponerende vandfald, der ligger cirka 40 km fra hotellet, tilbyder en smuk udsigt omgivet af grønne omgivelser og en rolig atmosfære.

6. Aspendos Opera- og Balletfestival: Hvis du besøger om sommeren, bør du ikke gå glip af muligheden for at opleve en opera- eller balletforestilling på den antikke Aspendos-teater, der ligger en kort køretur fra hotellet.

7. Antalya Akvarium: Dette imponerende akvarium i nærheden af ​​byen Antalya rummer en omfattende samling af marine liv og tilbyder interaktive udstillinger og uddannelsesprogrammer.

8. Köprülü Canyon: Eventyrlystne kan prøve rafting eller vandreture i denne naturskønne kløft, der ligger få timers kørsel fra hotellet.

9. Belek International Festival: Tjek om det årlige Belek International Festival finder sted under dit ophold, da det tilbyder en række kulturelle arrangementer, koncerter og forestillinger.

10. Natteliv: Hotellet kan også tilbyde forskellige underholdningsmuligheder såsom live musikoptrædener, temafester og diskonætter. Glem ikke at kontakte hotelpersonalet for oplysninger om kommende arrangementer.

Vandaktiviteter

'Alva Donna Exclusive Hotel & Spa', som ligger i Belek-regionen i Tyrkiet, tilbyder forskellige vandaktiviteter til gæsternes fornøjelse. Her er nogle af højdepunkterne:

1. Pools: Hotellet har flere swimmingpools, herunder udendørs- og opvarmet indendørs swimmingpool. Gæsterne kan slappe af ved poolkanten, solbade på liggestole eller tage en dukkert i vandet for at køle af.

2. Aquapark: Hotellet har en aquapark med spændende vandrutsjebaner, der passer til både voksne og børn. Det er et fremragende valg for dem, der søger spænding og underholdning i vandet.

3. Privat strand: Hotellet har en privat strand, hvor gæsterne kan nyde det klare vand i Middelhavet og slappe af. Gæsterne kan deltage i forskellige strandaktiviteter som solbadning, svømning eller beachvolley.

4. Vandaktiviteter: Alva Donna Exclusive Hotel & Spa tilbyder forskellige vandsportsaktiviteter såsom jetski, faldskærmsudspring, bananbådtur og windsurfing. Gæsterne kan opleve eventyr over vandet og få adrenalinet til at pumpe.

5. Dykning: Hotellets beliggenhed i Belek tilbyder muligheder for dykkeentusiaster. Gæsterne er tæt på forskellige dykkecentre, hvor de kan udforske farverige marine økosystemer og bevidne det livlige marine liv.

6. Bådturer: Hotellet arrangerer også bådture og yachtudflugter for gæsterne at opdage den naturlige skønhed langs kystlinjen. Disse ture inkluderer normalt stop ved panoramiske udsigtspunkter, svømmeture og muligheder for at snorkle.

7. Afslapning i spaen: Efter at have nydt vandaktiviteterne kan gæsterne besøge hotellets spa for at slappe af og forny sig. Spaen tilbyder forskellige pools, jacuzzi, dampbad og sauna, hvilket skaber en afslappende atmosfære. Bemærk, at tilgængeligheden og specifikke detaljer for vandaktiviteterne kan variere afhængigt af hotellets regler og sæson. Bemærk venligst, at der kan være ekstra gebyrer for visse aktiviteter. Det anbefales at kontakte hotellet direkte eller besøge deres hjemmeside for den mest korrekte og opdaterede information.

Top spørgsmål

1. Hvad tilbyder Alva Donna Exclusive Hotel & Spa af faciliteter? Alva Donna Exclusive Hotel & Spa tilbyder forskellige swimmingpools, et spa og sundhedscenter, et fitnesscenter, tennisbaner, vandsportsfaciliteter samt forskellige restauranter og barer.

2. Er der Wi-Fi på hotellet? Ja, der er Wi-Fi tilgængeligt på hele hotellet, herunder gæsteværelser og fællesområder.

3. Er der nogen seværdigheder eller interessante steder i nærheden? Hotellet ligger i Belek, som er kendt for sine smukke strande og golfbaner. Der er nogle nærliggende attraktioner som Troy Aqua Park, The Land of Legends Theme Park og Antalya Aquarium.

4. Er der en børneklub eller aktiviteter for børn på hotellet? Ja, Alva Donna Exclusive Hotel & Spa tilbyder en børneklub og legeplads, en mini-diskotek samt forskellige sports- og legeaktiviteter for børn.

5. Hvad slags værelser er der på hotellet? Hotellet tilbyder forskellige typer værelser, herunder standardværelser, familieværelser, suiter og villaer. Hvert værelse har moderne faciliteter som aircondition, minibar, satellit-tv og eget badeværelse.

6. Er der madmuligheder på hotellet? Ja, Alva Donna Exclusive Hotel & Spa har flere restauranter og barer, der tilbyder forskellige madmuligheder såsom international mad, tyrkisk mad, italiensk mad og fisk- og skaldyrsretter. Der er også en snackbar og et bageri på stedet.

7. Er der et spa og sundhedscenter på hotellet? Ja, hotellet har et spa og sundhedscenter, der tilbyder forskellige behandlinger og terapier som massage, hudpleje og kropsindpakning. Der er også faciliteter som sauna og tyrkisk bad til afslapning og hvile.

8. Er der sportsfaciliteter på hotellet? Ja, Alva Donna Exclusive Hotel & Spa har forskellige sportsfaciliteter, herunder tennisbaner, et fitnesscenter og forskellige vandsportsmuligheder som windsurfing og kano.

9. Er der parkering på hotellet? Ja, hotellet tilbyder gratis parkering til sine gæster.

10. Er der lufthavnstransport på hotellet? Ja, hotellet tilbyder lufthavnstransport mod et ekstra gebyr.

Alle tjenester og faciliteter

Underholdning og afslapning
 • Bar / lounge
 • Massage
 • Massage / skønhedscenter
 • Natklubber
 • Tennisbaner
 • Billard
 • Bowlingbane
 • Beach fodbold og volleyball
 • Karaoke
 • Have
 • Vindsurfing
 • Poolbar
 • Dart
 • Golf (minigolf)
Hotelfaciliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • WiFi
 • Restaurant
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Elevator / lift
 • 24-timers reception
 • Concierge
 • Flersproget personale
 • Afskilt rygeområde
 • Mødelokaler
Værelsesfaciliteter
 • Aircondition
 • Minibar
 • Safetyboks
 • Hårtørrer
 • TV
 • Kabel / satellit-tv
 • Eget badeværelse
 • Badekar
 • Privat badeværelse
 • Jacuzzi
 • Badekåber
Yderligere tjenester
 • Lufthavnstransport
 • Vaskeservice
 • Renseri
 • Opbevaring af bagage
 • Turistinformation
Vandaktiviteter
 • Swimmingpool
 • Sauna
 • Spa- og wellnesscenter
 • Dykning
 • Indendørs pool
 • Udendørs pool
 • Kano
Til familier med børn
 • Babysitting / børneservice
 • Legeplads
 • Børneklub
 • Børnepool
Strandtype
 • Privat strand
Hotelanmeldelse Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Din feedback
Obligatorisk felt*
Tak! Din anmeldelse er blevet sendt med succes og vil vises på hjemmesiden efter verifikation.
Fandt du ikke det svar, du søgte? Stil dit spørgsmål
Stil et spørgsmål her
Obligatorisk felt*
Tak! Dit spørgsmål er blevet sendt med succes

Vælg dit sprog

Vælg din valuta

Hvor det er relevant, vil priserne blive konverteret til og vist i den valuta, du vælger. Den valuta, du betaler i, kan variere afhængigt af din reservation, og der kan også opkræves et servicegebyr.